Composite antimicrobial films activated by essential oil Pickering emulsions: Preparation, characterization and application in pork preservation DOI
Lin Liu, Tanghui Liu,

Guihong Li

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106591 - 106591

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Microcapsules stabilized by cellulose nanofibrils/whey protein complexes and modified with cinnamaldehyde: Characterization and release properties DOI
Dan Wang, Lin Liu, Tanghui Liu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143094 - 143094

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Applications of bacterial cellulose in the food industry and its health-promoting potential DOI

Zhongjuan Wang,

Shuangjun Li, Xiuhua Zhao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 141763 - 141763

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

8

Effect of xylose glycation and ultrasonication on the interfacial properties and physicochemical stability of silkworm pupa protein-stabilized Pickering emulsion and its applicability in emulsion-filled hydrogels DOI
Haining Xu, Jayani Chandrapala, Mokhtar Dabbour

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116260 - 116260

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Composite antimicrobial films activated by essential oil Pickering emulsions: Preparation, characterization and application in pork preservation DOI
Lin Liu, Tanghui Liu,

Guihong Li

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106591 - 106591

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0