Evaluation of Swiss chard (Beta vulgaris L. ssp. cicla) physiological and qualitative responses to water deficit and salicylic acid treatment DOI Creative Commons
Giulia Franzoni, Davide Guffanti, A. Ferrante

и другие.

Journal of Agriculture and Food Research, Год журнала: 2024, Номер 18, С. 101524 - 101524

Опубликована: Ноя. 17, 2024

Язык: Английский

From waste to resource: biogas and digestate valorization strategies for sustainable energy and agriculture DOI

Imane Adnane,

Hamza Taoumi, Khadija Lahrech

и другие.

Biomass and Bioenergy, Год журнала: 2025, Номер 200, С. 108006 - 108006

Опубликована: Май 24, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Protein recovery from animal by-product wastewater rich in protein for application as biostimulant in agriculture DOI
Henoc Pérez-Aguilar,

Carlota Hernández-Fernández,

Francisca Arán‐Aís

и другие.

Journal of Water Process Engineering, Год журнала: 2024, Номер 66, С. 106120 - 106120

Опубликована: Сен. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0

Evaluation of Swiss chard (Beta vulgaris L. ssp. cicla) physiological and qualitative responses to water deficit and salicylic acid treatment DOI Creative Commons
Giulia Franzoni, Davide Guffanti, A. Ferrante

и другие.

Journal of Agriculture and Food Research, Год журнала: 2024, Номер 18, С. 101524 - 101524

Опубликована: Ноя. 17, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0