Recovery of health-promoting phenolic compounds from clove basil (Ocimum gratissimum L.) by aqueous extraction and ultrafiltration DOI

Kristopher Rodrigues Dorneles,

Amanda Carmelo da Rocha, Vicelma Luiz Cardoso

и другие.

Food and Bioproducts Processing, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Enhanced sorption of inhibitory compounds from fermentation broth using a MOF@pseudo-DES composite DOI
Zhila Honarmandrad, Seyed Soroush Mousavi Khadem, Karolina Kucharska

и другие.

Journal of Molecular Liquids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 126845 - 126845

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Molecular simulation-assisted extraction of biomolecules using organic solvents, ionic liquids, and deep eutectic solvents: A review DOI

Hui-Ling Huang,

Wanting Cheng,

Fuzhen Liu

и другие.

Journal of Molecular Liquids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 127089 - 127089

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Recovery of health-promoting phenolic compounds from clove basil (Ocimum gratissimum L.) by aqueous extraction and ultrafiltration DOI

Kristopher Rodrigues Dorneles,

Amanda Carmelo da Rocha, Vicelma Luiz Cardoso

и другие.

Food and Bioproducts Processing, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2