Effect of mixed fermentation with L. paracasei SMN-LBK and L. reuteri LBK on the taste formation of Kazak Cheese based on metabolomics DOI
Ye Shen, Jiancheng Wang, J. Shen

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106731 - 106731

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Probiotic lactic acid bacteria in biotechnology and the food industry: A review DOI Creative Commons
Damla Avci, Simona Gillarová, Svatopluk Henke

и другие.

Czech Journal of Food Sciences, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 15, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of mixed fermentation with L. paracasei SMN-LBK and L. reuteri LBK on the taste formation of Kazak Cheese based on metabolomics DOI
Ye Shen, Jiancheng Wang, J. Shen

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106731 - 106731

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0