An insight into the full aspects of bound polyphenols in dietary fiber: Interaction, composition, function and foundation as well as alteration in food processing DOI
Chunyan Hou, Chen You-kang,

Wanting Zhang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 485, С. 144553 - 144553

Опубликована: Апрель 29, 2025

Язык: Английский

Grain bound polyphenols: Molecular interactions, release characteristics, and regulation mechanisms of postprandial hyperglycemia DOI
Peng Zhou, Tingting Li, Jiajia Zhao

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 208, С. 116291 - 116291

Опубликована: Март 16, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

An insight into the full aspects of bound polyphenols in dietary fiber: Interaction, composition, function and foundation as well as alteration in food processing DOI
Chunyan Hou, Chen You-kang,

Wanting Zhang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 485, С. 144553 - 144553

Опубликована: Апрель 29, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0