Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 468, С. 142426 - 142426
Опубликована: Дек. 9, 2024
Язык: Английский
Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 468, С. 142426 - 142426
Опубликована: Дек. 9, 2024
Язык: Английский
Chemical Engineering Journal, Год журнала: 2024, Номер 497, С. 154972 - 154972
Опубликована: Авг. 23, 2024
Язык: Английский
Процитировано
18Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140675 - 140675
Опубликована: Июль 31, 2024
Язык: Английский
Процитировано
4International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 277, С. 134286 - 134286
Опубликована: Авг. 31, 2024
Язык: Английский
Процитировано
4Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 157, С. 110438 - 110438
Опубликована: Июль 18, 2024
Язык: Английский
Процитировано
3Journal of Agricultural and Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Сен. 22, 2024
A new method for rapid and facile fabrication of homoporous films with high volatile amine sensitivity was developed. First, red cabbage anthocyanin encapsulated in ethyl cellulose to form water-in-organic (W/O) emulsion. Afterward, the W/O emulsion rapidly dried using supporting matrix
Язык: Английский
Процитировано
3Defence Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Advanced Materials Interfaces, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Фев. 5, 2025
Abstract A remarkable one‐third of global food production is wasted, resulting in significant economic damage and escalating insecurity. To address this sustainability challenge, freshness identification packaging using intelligent materials has gained traction. This work introduces a chitosan‐ graft ‐gelatin (CS‐g‐GEL) hydrogel, incorporating pH‐responsive dye, bromothymol blue (BTB), as colorimetric indicator to monitor the spoilage chicken breasts. The successful formulation hydrogels verified FTIR, AFM, SEM, TGA, 1 HNMR characterization techniques. At pH 5 7.4, swelling capacity hydrogel 790% 470%, respectively. rise colony‐forming units (CFU) from 5.5 on day 1–7.4 log CFU g −1 7 indicate microbial activity, carbon dioxide due deteriorating decreases package. Additionally, CO 2 concentrations 3.2 1–22.1 (% v/v) 7, while O levels 23.8 near 0.5 same period. developed demonstrated serve smart visual offers new dimension use toward challenge.
Язык: Английский
Процитировано
0Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105021 - 105021
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Control, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 110918 - 110918
Опубликована: Сен. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 468, С. 142426 - 142426
Опубликована: Дек. 9, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1