Optics Communications, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 131912 - 131912
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Optics Communications, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 131912 - 131912
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Horticulturae, Год журнала: 2025, Номер 11(3), С. 310 - 310
Опубликована: Март 12, 2025
Aroma is an important characteristic of apples, contributing significantly to fruit flavor and consumer acceptance. The aroma profile in apple fruits results from the interaction multiple volatiles, including esters, alcohols, aldehydes, terpenoids, others, which are mainly derived fatty acid, amino terpenoid, phenylpropanoid metabolic pathways. With progress omics technologies, it practical significance uncover biosynthetic pathway regulatory mechanism underlying formation not only for elucidating molecular mechanisms key genetic pathways advancing development novel varieties with optimized fragrance profiles through precision breeding techniques. In this review, composition biosynthesis volatile summarized. Furthermore, strategies techniques regulation measures about application engineering on also discussed. This review provides valuable insights improvement quality future.
Язык: Английский
Процитировано
0Optics & Laser Technology, Год журнала: 2025, Номер 188, С. 112937 - 112937
Опубликована: Апрель 10, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Microchemical Journal, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 113700 - 113700
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Optics Communications, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 131912 - 131912
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0