Genome mining, probiotic characteristics, and in-silico safety assessment of Limosilactobacillus fermentum AV7 isolated from Avocado fruit pulp DOI Creative Commons

Vaishnavi N. Mahajan,

Rachel Samson, Mahesh Dharne

и другие.

LWT, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 117231 - 117231

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Flash vacuum expansion process promotes increased viability of Limosilactobacillus fermentum J24 in papaya-based beverages under simulated digestion DOI

T Romero,

Jesús Ayala-Zavala, Aarón F. González‐Córdova

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105219 - 105219

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Antimicrobial Activity and Genomic Analysis of Lactococcus lactis Strains NRRL B-50571 and NRRL B-50572 Isolated from Artisanal Mexican Cheese for the Assessment of their Biotechnological Potential as Starter Cultures DOI
José I. Méndez-Romero, Lilia M. Beltrán‐Barrientos, Priscilia Y. Heredia‐Castro

и другие.

Food Biotechnology, Год журнала: 2024, Номер 38(4), С. 416 - 445

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0

Genome mining, probiotic characteristics, and in-silico safety assessment of Limosilactobacillus fermentum AV7 isolated from Avocado fruit pulp DOI Creative Commons

Vaishnavi N. Mahajan,

Rachel Samson, Mahesh Dharne

и другие.

LWT, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 117231 - 117231

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0