Environmental habitus of chefs and food waste management in hospitality operations DOI Creative Commons
Gde Indra Bhaskara, Viachaslau Filimonau, Indra Kusumawardhana

и другие.

Journal of Sustainable Tourism, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 1 - 27

Опубликована: Окт. 3, 2024

Язык: Английский

Evidence-informed decision-making in sustainable tourism: from research to action DOI Creative Commons
Michael Volgger, Joseph M. Cheer,

Christof Pforr

и другие.

Journal of Sustainable Tourism, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 1 - 15

Опубликована: Фев. 5, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Ecofeminism and food activism in transformative travel as a tool for change DOI Creative Commons
Alicia Orea-Giner

Journal of Sustainable Tourism, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 1 - 27

Опубликована: Апрель 21, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Environmental habitus of chefs and food waste management in hospitality operations DOI Creative Commons
Gde Indra Bhaskara, Viachaslau Filimonau, Indra Kusumawardhana

и другие.

Journal of Sustainable Tourism, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 1 - 27

Опубликована: Окт. 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2