Modulation of surface properties and emulsifying properties of gliadin particles by alkyl gallates: Effects of pH and alkyl chain length DOI
Can Wu, Ziqing Zhao, Rong He

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 211, С. 116480 - 116480

Опубликована: Апрель 19, 2025

Язык: Английский

Innovative composite systems for enhancing plant polyphenol stability and bioavailability DOI Creative Commons
Fengguang Pan, Xianglin Liu,

Mengying Qiao

и другие.

Food Science and Biotechnology, Год журнала: 2025, Номер 34(9), С. 1819 - 1834

Опубликована: Янв. 6, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Interactions between polyphenols and polysaccharides/proteins: Mechanisms, effect factors, and physicochemical and functional properties: A review DOI
Hongkun Xue, Yuchao Gao,

Zhangmeng Shi

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142793 - 142793

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Recent advances in tea and other plant polyphenol biomaterials for antibacterial and disease treatment DOI Creative Commons
Shanshan Wang, Ziqi Wang, Zuguang Li

и другие.

Beverage Plant Research, Год журнала: 2025, Номер 5(1), С. 0 - 0

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Modulation of surface properties and emulsifying properties of gliadin particles by alkyl gallates: Effects of pH and alkyl chain length DOI
Can Wu, Ziqing Zhao, Rong He

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 211, С. 116480 - 116480

Опубликована: Апрель 19, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0