Development of Value Added Cassava-Based Foods Enriched with Irish Potato Peels and Moringa Leaves for Sustainable Food Security and Improved Nutrition DOI Creative Commons
Lilian Daniel Kaale,

Maria Eduardo

Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100762 - 100762

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Fortification of Wheat Biscuits with Chia Seed Fiber and Flower Waste: Nutritional, Antinutritional, Functional, and Storage Properties DOI Creative Commons
Animesh Sarkar,

Md. Sumon Miah,

Md. Mahidul Islam Masum

и другие.

Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100864 - 100864

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Enhancing the Quality Indicators And Shelf-life of Cantonese Mooncakes by Employing Different Flour Complex Ratios Formulating Crusts to Minimize Oil Penetration DOI Creative Commons

Li-Ya Tseng,

Ping‐Hsiu Huang,

Jhih-Ying Ciou

и другие.

Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100722 - 100722

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Preparation and quality assessment of innovative gluten-free biscuit enriched with galangal (Alpinia galanga Linn.) powder DOI Creative Commons

Eatemad M. El-Sayed,

Essam Mohamed Elsebaie,

Shaymaa A. Hozifa

и другие.

Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100746 - 100746

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Utilization of flaxseed by-product to develop a healthy brown rice extruded snack and identification of its physicochemical properties DOI Creative Commons
S. N. Acharya, Sagar Pandappa Kalahal, Sunil Prajapati

и другие.

Future Foods, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100566 - 100566

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Development of Value Added Cassava-Based Foods Enriched with Irish Potato Peels and Moringa Leaves for Sustainable Food Security and Improved Nutrition DOI Creative Commons
Lilian Daniel Kaale,

Maria Eduardo

Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100762 - 100762

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0