Sustainable utilization of date palm byproducts: Bioactive potential and multifunctional applications in food and packaging DOI

Kaliyan Barathikannan,

K. Rambabu, Muhammad Ihtisham

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144216 - 144216

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Thermal sensing of syringic acid in food samples via molecularly imprinted polymers synthesized from bio-based deep eutectic solvents as monomers DOI Creative Commons
Gil van Wissen, Ramiro Marroquin‐Garcia, Margaux Frigoli

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143947 - 143947

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Conventional and eco-friendly aqueous extraction methods of date palm fruit compounds: Optimization, comparison, characterization of the date pulp extract and value-added potential DOI Creative Commons

Naima Belguedj,

Ghayth Rigane, Ridha Ben Salem

и другие.

AIMS Agriculture and Food, Год журнала: 2025, Номер 10(1), С. 218 - 246

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Sustainable utilization of date palm byproducts: Bioactive potential and multifunctional applications in food and packaging DOI

Kaliyan Barathikannan,

K. Rambabu, Muhammad Ihtisham

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144216 - 144216

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0