Flavonoids analysis in citrus peels by UPLC-Q-TOF-MS/MS and its antioxidant and anti-inflammation activity DOI Creative Commons

Yulin Zheng,

Yingxian WU, Biying Wang

и другие.

Food Chemistry Advances, Год журнала: 2024, Номер 5, С. 100853 - 100853

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Flavonoids Analysis in Citrus Peels by Uplc-Q-Tof-Ms/Ms and its Antioxidant and Anti-Inflammation Activity DOI

yulin Zheng,

Yingxian WU, Biying Wang

и другие.

Опубликована: Янв. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0

Flavonoids analysis in citrus peels by UPLC-Q-TOF-MS/MS and its antioxidant and anti-inflammation activity DOI Creative Commons

Yulin Zheng,

Yingxian WU, Biying Wang

и другие.

Food Chemistry Advances, Год журнала: 2024, Номер 5, С. 100853 - 100853

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0