Determination of penicillic acid in cereals by solid-phase extraction and gas chromatography-tandem mass spectrometry DOI
Zuolong Yu,

Beizhen Hu,

Yao Chen

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер 130, С. 106197 - 106197

Опубликована: Март 22, 2024

Язык: Английский

Metal-organic framework incorporated fungal mycelium membrane for synergistic mycotoxin degradation via adsorption, oxidation, and photocatalysis DOI

Xueting Zhu,

Jinhui Wei,

Shiqi Xu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143861 - 143861

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Determination of penicillic acid in cereals by solid-phase extraction and gas chromatography-tandem mass spectrometry DOI
Zuolong Yu,

Beizhen Hu,

Yao Chen

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер 130, С. 106197 - 106197

Опубликована: Март 22, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0