Modified flour of pigmented rice and its structure-activity relationship after hydrothermal pre-treatments: Validation through physicochemical, structural, molecular modelling and simulation insights DOI
B. Jayanthi,

Manoj SrinivasRavi,

Thirumalaisamy Rathinavel

и другие.

Journal of Cereal Science, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 104082 - 104082

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Influence of fruit maturation on phytochemical profiles and antidiabetic potential in peppers DOI

Mahvash Afshari,

Morteza Sadeghi, Sanghyeob Lee

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106645 - 106645

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Antidiabetic Potential of Phaleria macrocarpa Fruit Liquid CO₂ Extract: Bioactivity, Cytotoxicity, Phytochemicals and Molecular Targets DOI Creative Commons
Md. Abdur Rashid Mia, Qamar Uddin Ahmed, Sahena Ferdosh

и другие.

Phytomedicine Plus, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100814 - 100814

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Insights into one drug, multi-target aspects of polyphenols for diabetes management: in vitro, in vivo, and clinical evidence DOI
K. K. Kannan, Johnson George,

Revathy Sahadevan

и другие.

Phytochemistry Reviews, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Дек. 7, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Modified flour of pigmented rice and its structure-activity relationship after hydrothermal pre-treatments: Validation through physicochemical, structural, molecular modelling and simulation insights DOI
B. Jayanthi,

Manoj SrinivasRavi,

Thirumalaisamy Rathinavel

и другие.

Journal of Cereal Science, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 104082 - 104082

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0