Harnessing the polysaccharide production potential to optimize and expand the application of probiotics DOI

Dongxu Ma,

Huijuan Cheng,

Hui Zhang

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2024, Номер 349, С. 122951 - 122951

Опубликована: Ноя. 7, 2024

Язык: Английский

Sucrose improve Lactiplantibacillus plantarum LIP-1's tolerance to heat by increasing biofilm production DOI

Qiaoling Zhang,

E Jingjing,

Xinkun Guo

и другие.

International Journal of Food Microbiology, Год журнала: 2025, Номер 434, С. 111136 - 111136

Опубликована: Март 6, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Probiotic and fermentation properties of Leuconostoc mesenteroides strain I1/53 from sugarcane juice by a multi-omics approach DOI Creative Commons
Huihui Su, Yishan Guo, Hao Cheng

и другие.

LWT, Год журнала: 2024, Номер 211, С. 116897 - 116897

Опубликована: Окт. 19, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Liquorilactobacillus: A Context of the Evolutionary History and Metabolic Adaptation of a Bacterial Genus from Fermentation Liquid Environments DOI
Dayane da Silva Santos,

Nara Suzy Aguiar de Freitas,

Marcos Antônio de Morais

и другие.

Journal of Molecular Evolution, Год журнала: 2024, Номер 92(4), С. 467 - 487

Опубликована: Июль 17, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Harnessing the polysaccharide production potential to optimize and expand the application of probiotics DOI

Dongxu Ma,

Huijuan Cheng,

Hui Zhang

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2024, Номер 349, С. 122951 - 122951

Опубликована: Ноя. 7, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0