Shaping the Future of Functional Foods: Using 3D Printing for the Encapsulation and Development of New Probiotic Foods DOI
Josemar Gonçalves de Oliveira Filho, Larissa Graziele Rauber Duarte,

Diego Oliveira Bonfim

и другие.

Probiotics and Antimicrobial Proteins, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Окт. 18, 2024

Язык: Английский

Additive Manufacturing of Biodegradable and Biobased Polymers and Their Composites DOI
Clara Nkuna,

Nomvuyo Nomadolo,

Washington Mhike

и другие.

Elsevier eBooks, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Exploring the evolution of 5D and 6D Printing: Current Progress, Challenges, Technological Innovations, and Transformative Biomedical Applications DOI Creative Commons
Shrikant Dargude, Snehal Shinde,

Swati Jagdale

и другие.

Hybrid Advances, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100470 - 100470

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Investigation of Nutrition and Printability of Orange Juice Sacs Applied to Heterogeneous 3D Printing: Influence of Pretreatment-Assisted Impregnation DOI

Demei Kong,

Min Zhang, Arun S. Mujumdar

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2024, Номер 17(11), С. 3757 - 3775

Опубликована: Фев. 29, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Biointerfacial supramolecular self-assembly of whey protein isolate nanofibrils on probiotic surface to enhance survival and application to 3D printing dysphagia foods DOI
Ye Zhang, Yexuan Wang, Xiaohan Dai

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140720 - 140720

Опубликована: Авг. 2, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Shaping the Future of Functional Foods: Using 3D Printing for the Encapsulation and Development of New Probiotic Foods DOI
Josemar Gonçalves de Oliveira Filho, Larissa Graziele Rauber Duarte,

Diego Oliveira Bonfim

и другие.

Probiotics and Antimicrobial Proteins, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Окт. 18, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1