Osmotically Dehydrated Formosa Papaya with Isomaltulose: Influence of Vacuum and Alginate Coating Use on Mass Transfer and Physicochemical Quality DOI

Matheus de Souza Cruz,

Jefferson Luiz Gomes Corrêa, Leandro Levate Macedo

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 16, 2025

Язык: Английский

Applying vacuum pulse during ethanol pretreatment to enhance the drying rate and quality of fresh and osmo-dehydrated banana slices using coconut sugar DOI
Leandro Levate Macedo, Cintia da Silva Araújo,

Matheus de Souza Cruz

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 208, С. 116115 - 116115

Опубликована: Фев. 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Osmotically Dehydrated Formosa Papaya with Isomaltulose: Influence of Vacuum and Alginate Coating Use on Mass Transfer and Physicochemical Quality DOI

Matheus de Souza Cruz,

Jefferson Luiz Gomes Corrêa, Leandro Levate Macedo

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 16, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0