Extraction and isomerization of ultraviolet-absorbing substances, saclipins, from an edible cyanobacterium Aphanothece sacrum using subcritical water DOI

M. Ito,

Masaki Honda, Hakuto Kageyama

и другие.

The Journal of Supercritical Fluids, Год журнала: 2024, Номер 217, С. 106459 - 106459

Опубликована: Ноя. 17, 2024

Язык: Английский

Advance toward function, production, and delivery of natural astaxanthin: A promising candidate for food ingredients with future perspectives DOI
Jing Zhang, Meizhen Liu, Tiantian Han

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 463, С. 141428 - 141428

Опубликована: Сен. 25, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Extraction and isomerization of ultraviolet-absorbing substances, saclipins, from an edible cyanobacterium Aphanothece sacrum using subcritical water DOI

M. Ito,

Masaki Honda, Hakuto Kageyama

и другие.

The Journal of Supercritical Fluids, Год журнала: 2024, Номер 217, С. 106459 - 106459

Опубликована: Ноя. 17, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0