Bellidifolin, a constituent from edible Mongolic Liver Tea (Swertia diluta), promotes lipid metabolism by regulating intestinal microbiota and bile acid metabolism in mice during high fat diet-induced obesity DOI

Aikebaier Jumai,

Shaohua Chen,

Yaodan Wu

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106562 - 106562

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

High Temperature and High Humidity (Hthh) Alter Flavor Properties of Pu-Erh Tea Associated with Burnt Aroma Emergence DOI

Tong Qin,

K. Gao,

Mengge Li

и другие.

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Theabrownin: The ‘rich hue’ of Chinese dark tea, its extraction, and role in regulating inflammation and immune response DOI
Chen Liu,

Yihong Liao,

Hanqiu Jiang

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 209, С. 116185 - 116185

Опубликована: Март 22, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Bellidifolin, a constituent from edible Mongolic Liver Tea (Swertia diluta), promotes lipid metabolism by regulating intestinal microbiota and bile acid metabolism in mice during high fat diet-induced obesity DOI

Aikebaier Jumai,

Shaohua Chen,

Yaodan Wu

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106562 - 106562

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0