Exploring the physicochemical properties and fatty acids of three Litchi seed oil Genotypes Growing in Pakistan DOI

Hans Mukhee Meghwar,

Sarfaraz Ahmed Mahesar,

Syed Tufail Hussain Sherazi

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107579 - 107579

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Challenges and Technological Requirements in Agri-Food Waste Upcycling: the Case Study of Olive Leaf Extract DOI Creative Commons
Małgorzata Krzywonos, Graziana Difonzo, Antonella Pasqualone

и другие.

Future Foods, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100547 - 100547

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Eco-friendly synthesis of metallic nanoparticles from agri-food waste extracts: Applications in food packaging and healthcare–A critical review DOI
Bekinew Kitaw Dejene

Materials Today Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 45, С. 102619 - 102619

Опубликована: Март 4, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Exploring the physicochemical properties and fatty acids of three Litchi seed oil Genotypes Growing in Pakistan DOI

Hans Mukhee Meghwar,

Sarfaraz Ahmed Mahesar,

Syed Tufail Hussain Sherazi

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107579 - 107579

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0