Rapid and interference-resistant colorimetric detection of viable Staphylococcus aureus in food using a broad host range phage SapYZU04 and MnFeO nanozyme DOI
Aiping Deng, Xuan Li,

Xiaoxing Fan

и другие.

Food Control, Год журнала: 2024, Номер 171, С. 111101 - 111101

Опубликована: Дек. 9, 2024

Язык: Английский

Synergistic effect between bacteriophages and nanozymes for introducing hybrid dual recognition of pathogenic bacteria from water and agricultural samples: Promising new tools for sensitive and specific biosensors DOI
Chou‐Yi Hsu, Sofiène Mansouri, Jasur Rizaev

и другие.

Nanoscale, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 1, 2025

Bacteriophage–nanozyme as hybrid probes for the detection of pathogenic bacteria.

Язык: Английский

Процитировано

0

Porphyrin modified ZnCo2O4 nanospheres as the excellent peroxidase/oxidase dual nanozymes for colorimetric sensing of cholesterol DOI

Ying Chu,

Dexin Yin,

Zhiwei Wang

и другие.

Colloids and Surfaces A Physicochemical and Engineering Aspects, Год журнала: 2024, Номер 705, С. 135685 - 135685

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Rapid and interference-resistant colorimetric detection of viable Staphylococcus aureus in food using a broad host range phage SapYZU04 and MnFeO nanozyme DOI
Aiping Deng, Xuan Li,

Xiaoxing Fan

и другие.

Food Control, Год журнала: 2024, Номер 171, С. 111101 - 111101

Опубликована: Дек. 9, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1