Structure-Function Relationship and Antioxidant Mechanisms of Pectin from Red and White Pitaya Peels for Functional Food Applications DOI
Tainara Araújo Amorim, A. J. de B. Araújo,

Luana da Silva Figueiredo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111455 - 111455

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

First-Principles Modeling and Optimization of the Dip-Coating Process for Starch-Glycerol Edible Films Using Viscosity Measurements DOI

Amanda Grazi,

Amanda Priscila Silva Nascimento, Renata Duarte Almeida

и другие.

Colloids and Surfaces A Physicochemical and Engineering Aspects, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 136712 - 136712

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Structure-Function Relationship and Antioxidant Mechanisms of Pectin from Red and White Pitaya Peels for Functional Food Applications DOI
Tainara Araújo Amorim, A. J. de B. Araújo,

Luana da Silva Figueiredo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111455 - 111455

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0