Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 157, С. 110437 - 110437
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 157, С. 110437 - 110437
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 201, С. 115654 - 115654
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
2Food Chemistry, Год журнала: 2023, Номер 437, С. 137943 - 137943
Опубликована: Ноя. 7, 2023
Язык: Английский
Процитировано
31Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 151, С. 109851 - 109851
Опубликована: Фев. 2, 2024
Язык: Английский
Процитировано
12LWT, Год журнала: 2024, Номер 201, С. 116247 - 116247
Опубликована: Май 23, 2024
To examine the impact of raw material and enzyme type on physico-chemical functional properties fish by-products hydrolysates, mackerel (Scomber scombrus) sardine (Sardina pilchardus) were material, papain, pepsin Protamex™ protease enzymes. Hydrolysates' affected by species used as employed type. Mackerel produced hydrolysates with higher foaming solubility at pH 10 than sardines. Hydrolysis, oil retention capacity, turbidity for obtained from by-products. The Papain exhibited similar properties, while significant differences observed between these hydrolysates. displayed highest degree hydrolysis relevant emulsifying properties. Pepsin had good capacities. These results underline need to consider enzymes when protein peptides specific functions are desired.
Язык: Английский
Процитировано
9Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106366 - 106366
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 463, С. 141135 - 141135
Опубликована: Сен. 3, 2024
Язык: Английский
Процитировано
7Food & Function, Год журнала: 2024, Номер 15(7), С. 3300 - 3326
Опубликована: Янв. 1, 2024
Metal-chelating peptides, which form metal–peptide coordination complexes with various metal ions, can be used as biofunctional ingredients notably to enhance human health and prevent diseases.
Язык: Английский
Процитировано
6Industrial Crops and Products, Год журнала: 2024, Номер 213, С. 118414 - 118414
Опубликована: Март 21, 2024
Язык: Английский
Процитировано
6Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 459, С. 140315 - 140315
Опубликована: Июль 2, 2024
Язык: Английский
Процитировано
6Journal of Dairy Science, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Авг. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
5