Surfactin's impact on gut microbiota and intestinal tumor cells DOI

Xinyue Wei,

Huifang Wang,

Shijia Liu

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 287, С. 138607 - 138607

Опубликована: Дек. 9, 2024

Язык: Английский

An empirical exploration of the capacity of choline chloride/lactic acid eutectics to extract and stabilize natural polyhydroxy compounds DOI
Yanhong Bi,

Rongshan Fu,

Weiming Hua

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143873 - 143873

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Preparation and evaluation of gelatin-based films with colorimetric/fluorescent response, enhanced hydrophobicity and stability for smart fish packaging DOI
Lihua Li,

Qianru Su,

Qiuhan Zhao

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 110878 - 110878

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Effects of Red Vinasse on Physicochemical Qualities of Blue Round Scad (Decapterus maruadsi) During Storage, and Shelf Life Prediction DOI Creative Commons
Shan Xue, Shuyi Chen,

B Liu

и другие.

Foods, Год журнала: 2024, Номер 13(22), С. 3654 - 3654

Опубликована: Ноя. 17, 2024

A fish processed with red vinasse is a type of Fujian cuisine regional characteristics. In order to monitor the effect on storage quality and shelf life blue round scad (

Язык: Английский

Процитировано

0

Surfactin's impact on gut microbiota and intestinal tumor cells DOI

Xinyue Wei,

Huifang Wang,

Shijia Liu

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 287, С. 138607 - 138607

Опубликована: Дек. 9, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0