Advanced Food Contaminant Detection through Multi-Source Data Fusion: Strategies, Applications, and Future Perspectives DOI
Selorm Yao‐Say Solomon Adade, Hao Lin, Nana Adwoa Nkuma Johnson

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 104851 - 104851

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Nondestructive prediction and classification of gel strength in ethanol-treated kudzu starch gels using near-infrared spectroscopy DOI
John‐Nelson Ekumah, Selorm Yao‐Say Solomon Adade,

Xorlali Nunekpeku

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 476, С. 143357 - 143357

Опубликована: Фев. 11, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Physicochemical properties and gel quality monitoring of surimi during thermal processing using hyperspectral imaging combined with deep learning DOI
Yu Xia, Xiong Xiao, Selorm Yao‐Say Solomon Adade

и другие.

Food Control, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111258 - 111258

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Quantitative immunosensor for dibenz[a,h]anthracene on-site detection in oilfield chemicals based on computer-aided antibody DOI
Jiaxun Li, Haifeng Chen, Yong Shu

и другие.

Microchimica Acta, Год журнала: 2025, Номер 192(4)

Опубликована: Март 20, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Advanced Food Contaminant Detection through Multi-Source Data Fusion: Strategies, Applications, and Future Perspectives DOI
Selorm Yao‐Say Solomon Adade, Hao Lin, Nana Adwoa Nkuma Johnson

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 104851 - 104851

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2