Sea buckthorn Flavonols extract co-loaded Zein/gum Arabic nanoparticles: Evaluating cellular absorption in Caco-2 cells and antioxidant activity in HepG2 cells DOI
Jie Sheng, Mahmoud Youssef, Hongshan Liang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 468, С. 142522 - 142522

Опубликована: Дек. 16, 2024

Язык: Английский

Recent Advances in Conventional and Innovative Extraction Techniques for Recovery of High-Added Value Compounds for Food Additives and Nutraceuticals DOI Creative Commons

Abhishek Bisht,

Snehalata Sahu, Anand Kumar

и другие.

Food Physics, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100047 - 100047

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Fabricating an antioxidant and bacteriostatic soy protein isolate film double-crosslinked via dialdehyde cellulose nanofibers and Tara tannins for beef tallow and cooked pork preservation DOI

Zihao Ren,

Yuping Ning, Aimin Jiang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 140366 - 140366

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Enhancing papermaking with nanocellulose and chitosan: Synergistic approaches for eco-friendly production DOI

Ning Ling,

R.A. Ilyas,

Rafidah Jalil

и другие.

Sustainable materials and technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. e01252 - e01252

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Emerging chitosan systems incorporated with polyphenols: Their applications in intelligent packaging, active packaging, and nutraceutical systems – A comprehensive review DOI
Anto Pradeep Raja Charles,

Bharathipriya Rajasekaran,

Nancy Awasti

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 308, С. 142714 - 142714

Опубликована: Апрель 2, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Study on the structural characterization of Premna microphylla Turcz polysaccharides and their improvement effect on the properties of chitosan composite gel DOI

Bingmin Wu,

Yong Zhu,

Yao Liu

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143015 - 143015

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

PLA-based green packaging materials: The potential of nanocomposite films DOI

G. Rajeshkumar,

P. Janarthanan

Elsevier eBooks, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 271 - 289

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Sustainable nanofiber films based on polylactic acid/modified cellulose nanocrystals containing various types of polyphenols, exhibiting antioxidant activity and high stability DOI

Chaoqiao Zhu,

Qingfeng Yang,

Ming Tian

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 477, С. 143514 - 143514

Опубликована: Фев. 21, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Maillard Reaction based Chitosan-Monosaccharide Films and the Application in Fruit Preservation DOI
Panpan Zhao,

Zheng danping,

Ting Li

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111269 - 111269

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Catharanthus roseus extract-assisted silver nanoparticles chitosan films with high antioxidant and antimicrobial properties for fresh food preservation DOI
Minglei Zhuo, Changhao Liu, Qianqian Wang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142771 - 142771

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Preparation of chitosan/shellac nanoparticles-essential oil Pickering emulsion active film and its application in bread preservation DOI

Jin-Ming Tan,

Rui Cui, Teng‐Gen Hu

и другие.

Food Packaging and Shelf Life, Год журнала: 2025, Номер 49, С. 101496 - 101496

Опубликована: Апрель 7, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0