Ultrasonic treatment of emulsion gels with different soy protein-hemp protein composite ratios: Changes in structural and physicochemical properties DOI

Yulong An,

Ruqi Guo,

Yang Gao

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 138252 - 138252

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Structurally robust chitosan-based active packaging film by Pickering emulsion containing tree essential oil for pork preservation DOI

Hanxu Wang,

Zhihang Xu,

Xin Jin

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 466, С. 142246 - 142246

Опубликована: Ноя. 26, 2024

Язык: Английский

Процитировано

13

Mechanism of sodium alginate synergistically improving foaming properties of pea protein isolate: air/water interface microstructure and rheological properties DOI

Yanan Guo,

Shuo Zhang, Yue Gu

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 159, С. 110624 - 110624

Опубликована: Сен. 10, 2024

Язык: Английский

Процитировано

8

Stabilization of oil-in-water high internal phase Pickering emulsion by using 7S globulin/konjac glucomannan complexes: Rheology properties, stability properties and 3D/4D printing performance DOI

R.-L. Xie,

Shuo Zhang, Sibo Liu

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 203, С. 115878 - 115878

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Soybean β-conglycinin-debranched starch flexible nano-conjugates: Focus on formation mechanism and physicochemical characteristics DOI
Zhen Yang,

Yuanyang Song,

Liang Chen

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 479, С. 143795 - 143795

Опубликована: Март 11, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Fabrication and characterization of novel TGase-mediated glycosylated whey protein isolate nanoparticles for curcumin delivery DOI
Di Li, Yujun Jiang, Jia Shi

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 461, С. 140957 - 140957

Опубликована: Авг. 23, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6

From waste to strength: Tailor-made enzyme activation design transformation of denatured soy meal into high-performance all-biomass adhesive DOI
Xinyi Li, Shiqing Chen,

Jiawei Shao

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 273, С. 133054 - 133054

Опубликована: Июнь 12, 2024

Язык: Английский

Процитировано

5

Enhanced physicochemical properties and riboflavin 7 delivery ability of soy isolate protein/sugar beet pectin composite freeze-dried gels prepared by double crosslinking strategy DOI

Cao Jin,

Li Liang, Xiaoyu Yang

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2024, Номер 349, С. 122953 - 122953

Опубликована: Ноя. 8, 2024

Язык: Английский

Процитировано

5

Regulatory mechanism of cellulose nanocrystal from tea residue in coordination with calcium ions on the thermal gelation of pea protein amyloid fibrils DOI

Sixu Lv,

Ye Huang,

Jianxia Xu

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111258 - 111258

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Mechanical Properties of Myofibrillar Protein-Cellulose Nanofibril Composite Gels: Role of Protein Concentration and Network Structure DOI
Yunhao Ma,

Ruixi Shen,

Yang Wang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111311 - 111311

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Highly water-resistant soy protein adhesives based on thermochemical activation and multiple cross-linking design DOI Creative Commons
Binghan Zhang, Jiahui Zhang,

Baicheng Guo

и другие.

Industrial Crops and Products, Год журнала: 2025, Номер 227, С. 120810 - 120810

Опубликована: Март 9, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0