Effect of epigallocatechin-3-gallate modification on the structure, hydrophilicity and Pickering emulsion stability of rice bran protein-polysaccharide-phenol natural complex DOI
Helin Li, Xiaojuan Wu,

Lizhong Lin

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144175 - 144175

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Innovative deep eutectic solvent approach vs. conventional alkaline for kenaf seed protein extraction: A comprehensive comparison of structural, thermal, nutritional and techno-functional properties DOI

Brisha Arulrajah,

Mohammed S. Qoms,

Wan Zunairah Wan Ibadullah

и другие.

Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 103972 - 103972

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Effect of epigallocatechin-3-gallate modification on the structure, hydrophilicity and Pickering emulsion stability of rice bran protein-polysaccharide-phenol natural complex DOI
Helin Li, Xiaojuan Wu,

Lizhong Lin

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144175 - 144175

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0