Uncovering the light absorption mechanism of the blue natural colorant allophycocyanin from Arthrospira platensis using molecular dynamics DOI Creative Commons
Stephan Buecker, Jeffrey M. Sanders, Paul Winget

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 466, С. 141834 - 141834

Опубликована: Ноя. 21, 2024

Язык: Английский

Structural changes of Complexes from Arthrospira platensis Protein and Pectin influenced by Degree of Esterification and pH DOI Creative Commons
Stephan Buecker, Monika Gibis,

Laura Bartmann

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111122 - 111122

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Improving Spirulina protein purification by addressing polysaccharides and alcohol-soluble components interference in ultrafiltration DOI Creative Commons
Chen Zhang, Ziyang He, Jinjin Liu

и другие.

Future Foods, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100581 - 100581

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Study of interactive forces and complex formation from Arthrospira platensis extract with high methoxylated pectin, low methoxylated pectin and lambda-carrageenan DOI Creative Commons
Stephan Buecker, Elena Leeb, Monika Gibis

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 110774 - 110774

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Uncovering the light absorption mechanism of the blue natural colorant allophycocyanin from Arthrospira platensis using molecular dynamics DOI Creative Commons
Stephan Buecker, Jeffrey M. Sanders, Paul Winget

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 466, С. 141834 - 141834

Опубликована: Ноя. 21, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1