Enhanced tolerance of Saccharomyces cerevisiae to industrial inhibitors through multi-transcription factor engineering for environmental and biotechnological applications DOI
Z.-W. Zhang,

Difan Xiao,

Hanyu Wang

и другие.

International Biodeterioration & Biodegradation, Год журнала: 2025, Номер 202, С. 106099 - 106099

Опубликована: Апрель 16, 2025

Язык: Английский

Xylitol: A Promising Sweetener Produced by Candida sp. DOI Creative Commons
Diana Carolina Tusso Pinzón, Margareth Andrea Patiño Lagos,

Ricardo Andrés Tusso Pinzón

и другие.

Indian Journal of Microbiology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 15, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Enhanced tolerance of Saccharomyces cerevisiae to industrial inhibitors through multi-transcription factor engineering for environmental and biotechnological applications DOI
Z.-W. Zhang,

Difan Xiao,

Hanyu Wang

и другие.

International Biodeterioration & Biodegradation, Год журнала: 2025, Номер 202, С. 106099 - 106099

Опубликована: Апрель 16, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0