Bioactives derived from egg by-products: Preparation, health benefits, and high-value-added applications DOI
Yue Huang,

Rui Chuang,

Mengzhuo Liu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143889 - 143889

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Structural modulation of eggshell membrane hydrolysates by tannic acid: Simultaneous enhancement of antioxidant and emulsifying properties DOI
Shasha Wang, Mahmoud Abou-Elsoud,

Zuyue Li

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 479, С. 143827 - 143827

Опубликована: Март 10, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Bioactives derived from egg by-products: Preparation, health benefits, and high-value-added applications DOI
Yue Huang,

Rui Chuang,

Mengzhuo Liu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143889 - 143889

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0