Synergistic modification of ovalbumin by pH-driven and metal-phenolic networks: Development of dysphagia friendly high internal phase Pickering emulsions DOI
Ningzhe Wang,

Chao Ma,

Ruiling Li

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 289, С. 138842 - 138842

Опубликована: Дек. 16, 2024

Язык: Английский

Effect of glycosylation on soy protein isolate–sodium carboxymethyl cellulose conjugates heat-induced gels and their applications as carriers of riboflavin DOI
Fuwei Sun, Jing Xu, Ting‐Fang Wang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 153, С. 110072 - 110072

Опубликована: Апрель 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

23

Effects of different charged polysaccharides on the gelation properties and in vitro digestibility of potato protein gel: Insight into underlying mechanisms DOI

Qiongling Chen,

Hongyan Ji,

Zhengli Wang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер 164, С. 111187 - 111187

Опубликована: Фев. 7, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Emulsion gel-based inks for 3D printing of foods for dysphagia patients: High internal type emulsion gel-biopolymer systems DOI
Yifan Wang, Rotimi E. Aluko, David Julian McClements

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 156, С. 110340 - 110340

Опубликована: Июнь 21, 2024

Язык: Английский

Процитировано

13

Recent advances in marine-derived protein/polysaccharide hydrogels: Classification, fabrication, characterization, mechanism and food applications DOI

Jia‐Nan Yan,

Zhujun Zhang, Bin Lai

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 151, С. 104637 - 104637

Опубликована: Июль 14, 2024

Язык: Английский

Процитировано

13

Preparation and characterization of fish-derived protein gel as a potential dysphagia food: Co-mingling effects of inulin and konjac glucomannan mixtures DOI
Qian Chen,

Yanyan Wu,

Limin Cao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140742 - 140742

Опубликована: Авг. 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

10

Potentially texture-modified food for dysphagia: Impact of Polygonatum sibiricum polysaccharide addition on gelling properties, microstructure and digestibility of bovine tendon collagen-cassava starch composite gels DOI
Yuhong Lin, Zhuo Wang, Chaoxue Shi

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111164 - 111164

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

A food for elders with dysphagia: Effect of sodium alginate with different viscosities on the gel properties of antarctic krill composite shrimp surimi DOI
Yuting Tan,

Peizi Sun,

Xinyu Zhang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 158, С. 110462 - 110462

Опубликована: Авг. 2, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6

Hemicelluloses from bioresidues and their applications in the food industry – towards an advanced bioeconomy and a sustainable global value chain of chemicals and materials DOI Creative Commons
Sarah R. Mathura, Andrea C. Landázuri,

Farrah Mathura

и другие.

Sustainable Food Technology, Год журнала: 2024, Номер 2(5), С. 1183 - 1205

Опубликована: Янв. 1, 2024

A major concern in the food industry is use of non-renewable, petroleum-based materials and its detrimental impact on environment.

Язык: Английский

Процитировано

5

Strategy to kill two birds with one stone: High internal phase Pickering emulsions to modulate 3D printed pork texture as a dysphagia diet DOI
Jingjie Hou, Mengzhuo Liu, Yujia Liu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 463, С. 141319 - 141319

Опубликована: Сен. 19, 2024

Язык: Английский

Процитировано

5

Fish Oil-Based Bigels with Outstanding Sensory and Antioxidant Properties: Application in Low-Fat Mayonnaise DOI

Miyao Sun,

Chuanzhi Wang, Haitao Wang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 110673 - 110673

Опубликована: Сен. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

4