Microbiological Research, Год журнала: 2024, Номер 292, С. 128040 - 128040
Опубликована: Дек. 26, 2024
Язык: Английский
Microbiological Research, Год журнала: 2024, Номер 292, С. 128040 - 128040
Опубликована: Дек. 26, 2024
Язык: Английский
Microchemical Journal, Год журнала: 2024, Номер 205, С. 111392 - 111392
Опубликована: Авг. 8, 2024
Язык: Английский
Процитировано
6Coordination Chemistry Reviews, Год журнала: 2025, Номер 534, С. 216578 - 216578
Опубликована: Март 4, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Chemical Engineering Journal, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 162267 - 162267
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Microbiology, Год журнала: 2024, Номер 122, С. 104560 - 104560
Опубликована: Май 8, 2024
Язык: Английский
Процитировано
3Food Control, Год журнала: 2024, Номер 171, С. 111101 - 111101
Опубликована: Дек. 9, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1Microorganisms, Год журнала: 2024, Номер 12(11), С. 2301 - 2301
Опубликована: Ноя. 12, 2024
Accurate and efficient quantification of viable bacteria in ready-to-eat food products is crucial for safety public health. The rapid accurate assessment foodborne complex matrices remains a significant challenge. Herein culture-based approach was established easily quantifying sea cucumber (RSC) products. Samples the liquid companion within package were directly transferred into test tubes to determine bacterial growth curves rate curves, utilizing electrical microbial analyzer. Viable samples then quantified based on time required attain maximum indicated curve. At concentration 5.0 × 10
Язык: Английский
Процитировано
0Microbiological Research, Год журнала: 2024, Номер 292, С. 128040 - 128040
Опубликована: Дек. 26, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0