Dynamics of microbial communities and metabolites during the fermentation of Ningxia goji berry wine: An integrated metagenomics and metabolomics approach DOI
Qi Peng, Jiaxin Huang, Shanshan Li

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 201, С. 115609 - 115609

Опубликована: Дек. 30, 2024

Язык: Английский

Lycium barbarum studies: A system review on molecular biology, cultivation, and quality characteristics of goji berries DOI

Jianming Xue,

Youyuan Lu,

Jia He

и другие.

Biochemical Systematics and Ecology, Год журнала: 2025, Номер 121, С. 105020 - 105020

Опубликована: Апрель 10, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Identification of the geographical origin of wolfberry by synergetic application of electronic eye and near-infrared spectroscopy combined with a Swin Transformer multi-scale fusion model DOI
Yanrong Wang, Zihan Wang,

W. Y. Zeng

и другие.

Microchemical Journal, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 113800 - 113800

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Dynamics of microbial communities and metabolites during the fermentation of Ningxia goji berry wine: An integrated metagenomics and metabolomics approach DOI
Qi Peng, Jiaxin Huang, Shanshan Li

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 201, С. 115609 - 115609

Опубликована: Дек. 30, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0