Exploration of Simulated Human Olfactory System and Its Integration With Machine Learning Algorithms for Food Quality Assessment: A Review DOI
Shilpa Gite,

Moumita Karmakar,

S.D. Mokashi

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104977 - 104977

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

A gas information adaptive deep learning network combined with an electronic nose to identify the egg quality at different storage periods DOI

Xuanyue Tong

Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers, Год журнала: 2025, Номер 169, С. 105959 - 105959

Опубликована: Янв. 14, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Texture of Food DOI
Hao Lin,

Solomon Yao-Say Selorm Adade

Опубликована: Янв. 1, 2025

Процитировано

0

An efficient method for chili pepper variety classification and origin tracing based on an electronic nose and deep learning DOI
YangQuan Chen, Xueya Wang,

Wenzheng Yang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143850 - 143850

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Exploration of Simulated Human Olfactory System and Its Integration With Machine Learning Algorithms for Food Quality Assessment: A Review DOI
Shilpa Gite,

Moumita Karmakar,

S.D. Mokashi

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104977 - 104977

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0