Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 107149 - 107149
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 107149 - 107149
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Journal of environmental chemical engineering, Год журнала: 2024, Номер 12(5), С. 113522 - 113522
Опубликована: Июль 7, 2024
Язык: Английский
Процитировано
8Foods, Год журнала: 2024, Номер 13(23), С. 3846 - 3846
Опубликована: Ноя. 28, 2024
This review summarizes the latest progress in enzyme preparation, including design and modification technology, exploration of new sources, application preparation food processing, detection, preservation. The directed evolution technology improved stability catalytic efficiency enzymes, while immobilization enhanced reusability industrial applicability. Extremozymes biomimetic enzymes exhibit excellent performance under harsh conditions. In can improve quality flavor. combined with immune detection biosensors realize rapid allergens, pollutants, pesticide residues. preservation, enhance by extending shelf life inhibiting microbial growth. future, engineering will be computer-aided design, artificial intelligence, material to promote intelligent multifunctional development help technological upgrading sustainable industry green chemistry.
Язык: Английский
Процитировано
5Microchemical Journal, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 113257 - 113257
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Water Cycle, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Talanta, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 128108 - 128108
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Applied Surface Science Advances, Год журнала: 2025, Номер 27, С. 100741 - 100741
Опубликована: Апрель 10, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер 135, С. 106586 - 106586
Опубликована: Июль 31, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2Microchemical Journal, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 111692 - 111692
Опубликована: Сен. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2Journal of Food Engineering, Год журнала: 2024, Номер 388, С. 112382 - 112382
Опубликована: Ноя. 7, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2Spectrochimica Acta Part A Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Год журнала: 2024, Номер 329, С. 125523 - 125523
Опубликована: Дек. 3, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2