A polysaccharide from natural Cordyceps sinensis regulates the intestinal immunity and gut microbiota in mice with cyclophosphamide-induced intestinal injury DOI
Shuping Chen, Junqiao Wang,

Qiuyue Fang

и другие.

Food & Function, Год журнала: 2021, Номер 12(14), С. 6271 - 6282

Опубликована: Янв. 1, 2021

A polysaccharide from C. sinensis regulated the balance between Treg and Th17 cells, modulated microbiota composition in gut of mice with Cy-induced intestinal injury.

Язык: Английский

Pectins from fruits: Relationships between extraction methods, structural characteristics, and functional properties DOI
Jiefen Cui, Chengying Zhao, Liping Feng

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2021, Номер 110, С. 39 - 54

Опубликована: Фев. 5, 2021

Язык: Английский

Процитировано

218

Structure and fermentation characteristics of five polysaccharides sequentially extracted from sugar beet pulp by different methods DOI

Chengxiao Yu,

Shokouh Ahmadi,

Sihuan Shen

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2021, Номер 126, С. 107462 - 107462

Опубликована: Дек. 28, 2021

Язык: Английский

Процитировано

104

Pectic polysaccharides: Targeting gut microbiota in obesity and intestinal health DOI

Hye‐Bin Lee,

Young‐Soo Kim, Ho‐Young Park

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2022, Номер 287, С. 119363 - 119363

Опубликована: Март 17, 2022

Язык: Английский

Процитировано

84

Valorization of citrus peel waste for the sustainable production of value-added products DOI
Poonam Sharma, Reena Vishvakarma, Krishna Gautam

и другие.

Bioresource Technology, Год журнала: 2022, Номер 351, С. 127064 - 127064

Опубликована: Март 26, 2022

Язык: Английский

Процитировано

83

Effects of molecular weight and degree of branching on microbial fermentation characteristics of okra pectic-polysaccharide and its selective impact on gut microbial composition DOI
Ding‐Tao Wu, Yuan He, Qin Yuan

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2022, Номер 132, С. 107897 - 107897

Опубликована: Июнь 20, 2022

Язык: Английский

Процитировано

80

Emerging trends in pectin functional processing and its fortification for synbiotics: A review DOI
Rui Sun,

Yefan Niu,

Menghui Li

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2023, Номер 134, С. 80 - 97

Опубликована: Март 5, 2023

Язык: Английский

Процитировано

43

Interactions of non-starch polysaccharides with the gut microbiota and the effect of non-starch polysaccharides with different structures on the metabolism of the gut microbiota: A review DOI
Yujiao Sun, Jun Yao, Rui Gao

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 296, С. 139664 - 139664

Опубликована: Янв. 9, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Deciphering diet-gut microbiota-host interplay: Investigations of pectin DOI
Huizi Tan, Shaoping Nie

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2020, Номер 106, С. 171 - 181

Опубликована: Окт. 6, 2020

Язык: Английский

Процитировано

94

Manosonication assisted extraction and characterization of pectin from different citrus peel wastes DOI
Weiwei Hu, Shiguo Chen,

Dongmei Wu

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2021, Номер 121, С. 106952 - 106952

Опубликована: Июнь 8, 2021

Язык: Английский

Процитировано

75

RG- І pectin affects the physicochemical properties and digestibility of potato starch DOI

Xiuxiu Yin,

Yuxue Zheng,

Xiangli Kong

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2021, Номер 117, С. 106687 - 106687

Опубликована: Фев. 21, 2021

Язык: Английский

Процитировано

67