Pectins from fruits: Relationships between extraction methods, structural characteristics, and functional properties
Trends in Food Science & Technology,
Год журнала:
2021,
Номер
110, С. 39 - 54
Опубликована: Фев. 5, 2021
Язык: Английский
Structure and fermentation characteristics of five polysaccharides sequentially extracted from sugar beet pulp by different methods
Food Hydrocolloids,
Год журнала:
2021,
Номер
126, С. 107462 - 107462
Опубликована: Дек. 28, 2021
Язык: Английский
Pectic polysaccharides: Targeting gut microbiota in obesity and intestinal health
Carbohydrate Polymers,
Год журнала:
2022,
Номер
287, С. 119363 - 119363
Опубликована: Март 17, 2022
Язык: Английский
Valorization of citrus peel waste for the sustainable production of value-added products
Bioresource Technology,
Год журнала:
2022,
Номер
351, С. 127064 - 127064
Опубликована: Март 26, 2022
Язык: Английский
Effects of molecular weight and degree of branching on microbial fermentation characteristics of okra pectic-polysaccharide and its selective impact on gut microbial composition
Food Hydrocolloids,
Год журнала:
2022,
Номер
132, С. 107897 - 107897
Опубликована: Июнь 20, 2022
Язык: Английский
Emerging trends in pectin functional processing and its fortification for synbiotics: A review
Trends in Food Science & Technology,
Год журнала:
2023,
Номер
134, С. 80 - 97
Опубликована: Март 5, 2023
Язык: Английский
Interactions of non-starch polysaccharides with the gut microbiota and the effect of non-starch polysaccharides with different structures on the metabolism of the gut microbiota: A review
International Journal of Biological Macromolecules,
Год журнала:
2025,
Номер
296, С. 139664 - 139664
Опубликована: Янв. 9, 2025
Язык: Английский
Deciphering diet-gut microbiota-host interplay: Investigations of pectin
Trends in Food Science & Technology,
Год журнала:
2020,
Номер
106, С. 171 - 181
Опубликована: Окт. 6, 2020
Язык: Английский
Manosonication assisted extraction and characterization of pectin from different citrus peel wastes
Food Hydrocolloids,
Год журнала:
2021,
Номер
121, С. 106952 - 106952
Опубликована: Июнь 8, 2021
Язык: Английский
RG- І pectin affects the physicochemical properties and digestibility of potato starch
Food Hydrocolloids,
Год журнала:
2021,
Номер
117, С. 106687 - 106687
Опубликована: Фев. 21, 2021
Язык: Английский