Papain functionalized Prussian blue nanozyme colloids of triple enzymatic function DOI Creative Commons

Attila Voros,

Tibor G. Halmagyi, Szilárd Sáringer

и другие.

Chemical Communications, Год журнала: 2024, Номер 60(89), С. 13032 - 13035

Опубликована: Янв. 1, 2024

A hybrid nanozyme fabricated by surface engineering of Prussian blue nanocubes with papain enzyme exhibits both antioxidant and hydrolytic functions.

Язык: Английский

Bioengineering in Solid-State Fermentation for next sustainable food bioprocessing DOI Creative Commons
Muyideen Olaitan Bamidele, Micheal Bola Bamikale, Eliseo Cárdenas-Hernández

и другие.

Next Sustainability, Год журнала: 2025, Номер 6, С. 100105 - 100105

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

8

Papain functionalized Prussian blue nanozyme colloids of triple enzymatic function DOI Creative Commons

Attila Voros,

Tibor G. Halmagyi, Szilárd Sáringer

и другие.

Chemical Communications, Год журнала: 2024, Номер 60(89), С. 13032 - 13035

Опубликована: Янв. 1, 2024

A hybrid nanozyme fabricated by surface engineering of Prussian blue nanocubes with papain enzyme exhibits both antioxidant and hydrolytic functions.

Язык: Английский

Процитировано

0