Interaction mechanisms of sea cucumber proteins with flavor compounds: Adsorption behavior, dynamic equilibrium and structural changes DOI
Xinran Li,

Jiahui Song,

Jian Jiao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 487, С. 144767 - 144767

Опубликована: Май 15, 2025

Язык: Английский

Effects of Astragalus polysaccharide on the physicochemical properties of heat-induced whey protein gels by simultaneous rheology and fourier transform infrared spectroscopy DOI Creative Commons

Huiyu Xiang,

Weibing Tao,

Ying Hua Su

и другие.

Journal of Dairy Science, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Interaction mechanisms of sea cucumber proteins with flavor compounds: Adsorption behavior, dynamic equilibrium and structural changes DOI
Xinran Li,

Jiahui Song,

Jian Jiao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 487, С. 144767 - 144767

Опубликована: Май 15, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0