Combined application of multi-omics techniques and multivariate statistical analysis reveals the core functional microorganisms of Qula in Tibet, China DOI
Ying Huang, Jiarong Li, Ting Li

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105540 - 105540

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Comprehensive multi-omics analysis of fermented Chinese artichoke: Insights from Flavoromics, metagenomics, and untargeted metabolomics DOI
Peng Qi,

Shuangqi Cheng,

Xiaoli Huang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 467, С. 142278 - 142278

Опубликована: Ноя. 28, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Combined application of multi-omics techniques and multivariate statistical analysis reveals the core functional microorganisms of Qula in Tibet, China DOI
Ying Huang, Jiarong Li, Ting Li

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105540 - 105540

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0