Integrative phenomics, metabolomics, and flavoromics reveal key quality indicators during the formation of flavor and bioactive compounds in Alpinia hainanensis (Zingiberaceae) fruit DOI
Xiaolu Chen, Tian Qin, Zhen‐Xia Chen

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 486, С. 144602 - 144602

Опубликована: Май 8, 2025

Язык: Английский

Efficient Biosynthesis of the Plant-Derived Diterpenoid Miltiradiene in Saccharomyces cerevisiae DOI
Ruiqi Chen, Shengli Wang, Shengxin Nie

и другие.

ACS Sustainable Chemistry & Engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Integrative phenomics, metabolomics, and flavoromics reveal key quality indicators during the formation of flavor and bioactive compounds in Alpinia hainanensis (Zingiberaceae) fruit DOI
Xiaolu Chen, Tian Qin, Zhen‐Xia Chen

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 486, С. 144602 - 144602

Опубликована: Май 8, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0