Food additives as photosensitizers: A systematic review and narrative synthesis DOI

Wanzhen Dai,

Jiamiao Hu, Bee K. Tan

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 464, С. 141925 - 141925

Опубликована: Ноя. 6, 2024

Язык: Английский

Development of curcumin nanoparticle-modified photodynamic gelatin/PVA–chitosan bilayer films for preserving bigeye tuna DOI
You Wang, Yu Yang, Chenshan Shi

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142299 - 142299

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

A Review of Curcumin-Mediated Photodynamic Bactericidal Technology for Food Preservation: Limitations and Improvement Strategies DOI

Zhenlong Zhou,

Pengzhen Li,

Ruoxin Chen

и другие.

Food Microbiology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104802 - 104802

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Development and analysis of silver-iron nitroprusside nanoparticles incorporated into starch-xanthan gum films for extending blueberry shelf life DOI
Lina Zhang, Anbazhagan Sathiyaseelan, Xin Zhang

и другие.

Progress in Organic Coatings, Год журнала: 2024, Номер 199, С. 108941 - 108941

Опубликована: Ноя. 21, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Minimizing food oxidation using aromatic polymer: From lignin into nano-lignin DOI
I Wayan Arnata,

Anak Agung Made Dewi Anggreni,

Gede Arda

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 197, С. 115159 - 115159

Опубликована: Сен. 30, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Food additives as photosensitizers: A systematic review and narrative synthesis DOI

Wanzhen Dai,

Jiamiao Hu, Bee K. Tan

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 464, С. 141925 - 141925

Опубликована: Ноя. 6, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1