MaWRKY21 is involved in ethylene-mediated cold tolerance in banana fruit by regulating ROS accumulation DOI

Yana Chen,

Shu-Qin Lin,

Wen Song

и другие.

Postharvest Biology and Technology, Год журнала: 2025, Номер 226, С. 113541 - 113541

Опубликована: Апрель 3, 2025

Язык: Английский

A multi-omics approach reveals low temperature inhibition of flavones and flavonols accumulation in postharvest bananas via downregulation of MabHLH363 DOI

Wen Song,

Shu-Qin Lin,

Qi Yin

и другие.

Postharvest Biology and Technology, Год журнала: 2024, Номер 218, С. 113152 - 113152

Опубликована: Авг. 20, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6

Sodium hydrosulfide application induces chilling tolerance in banana fruits by enhancing antioxidant gene expression through the upregulation of the ethylene response factors MaERF53L/121L DOI

Zengxiang Lin,

Wei Wei,

Danling Cai

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 471, С. 142770 - 142770

Опубликована: Янв. 5, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

MaWRKY21 is involved in ethylene-mediated cold tolerance in banana fruit by regulating ROS accumulation DOI

Yana Chen,

Shu-Qin Lin,

Wen Song

и другие.

Postharvest Biology and Technology, Год журнала: 2025, Номер 226, С. 113541 - 113541

Опубликована: Апрель 3, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0